Kies uw taal
Van der Valk Giftcard als kerstcadeau in de kerstboom

Blog - Een onvergetelijk kerstcadeau Zo geef je een onvergetelijk kerstcadeau

Een onvergetelijk kerstcadeau: Van der Valk Giftcard

De kerstperiode is de tijd van het jaar waarin we onze geliefden willen verrassen met bijzondere cadeaus. Het vinden van het perfecte kerstcadeau kan soms een uitdaging zijn, maar geen zorgen!

In dit blogartikel willen we u graag voorstellen aan een uniek geschenkidee: de Van der Valk Giftcard. Ik hoor u nu denken “een cadeaukaart? Daar is niks bijzonders aan!” Na het lezen van deze blog denkt u er – als het goed is – anders over.

Ontdek waarom de Van der Valk Giftcard het ideale kerstcadeau is en hoe het de ontvanger een onvergetelijke ervaring kan bezorgen.

Een kerstcadeau dat groter is dan een kaartje

Het geven van een cadeaukaart wordt vaak gezien als “ik weet niet zo goed wat ik moet geven, maar een cadeaukaart is altijd goed.” Maar een Van der Valk Giftcard is niet zomaar een cadeaukaart. Het is een sleutel die deuren opent naar onvergetelijke momenten die de ontvanger zal beleven, samen met de persoon of personen die hij of zij meeneemt.

Of het nu gaat om een romantisch weekendje weg met je partner, een gezellige familievakantie of een ontspannen uitje met vrienden, Van der Valk hotels bieden de perfecte setting voor bijzondere momenten.

Een Van der Valk Giftcard is een kerstcadeau vol luxe, culinaire verwennerij, flexibiliteit en gemak.

Luxe en ontspanning

Een verblijf bij een Van der Valk hotel staat synoniem voor luxe, comfort en ontspanning. Met een Van der Valk Giftcard geef je de ontvanger de mogelijkheid om te genieten van een buitengewoon comfortabel verblijf in een van onze prachtige hotels.

Een oase van rust

Stel je voor dat de ontvanger aankomt in een elegante hotellobby, waar hij of zij hartelijk wordt verwelkomd door het vriendelijke personeel. Onze hotels staan eenmaal bekend om hun stijlvolle inrichting, die zowel modern als klassiek kan zijn, met oog voor detail en kwaliteit. De ruime en smaakvol ingerichte kamers bieden een oase van rust, waar de ontvanger zich kan terugtrekken en heerlijk kan ontspannen.

Alle wellness die u nodig heeft

Naast comfortabele accommodaties biedt Van der Valk diverse wellnessfaciliteiten om de ontvanger volledig tot rust te laten komen. Denk aan luxe spa's, verwarmde zwembaden, bubbelbaden, sauna's en fitnesscentra. Het is een uitnodiging voor de ontvanger om zichzelf te verwennen en even helemaal te ontspannen in een omgeving die met zorg is ontworpen om alle zintuigen te prikkelen.

Culinaire verwennerij

Naast luxe accommodaties biedt Van der Valk ook een voortreffelijke culinaire ervaring. Met de Van der Valk Giftcard kan de ontvanger genieten van heerlijke maaltijden in een van de restaurants van Van der Valk. Of de ontvanger nu een liefhebber is van smaakvolle gerechten uit de internationale keuken of traditionele Nederlandse lekkernijen, zo zit er voor iedereen wel wat lekkers tussen.

Flexibiliteit & gemak

Met de Van der Valk Giftcard geniet de ontvanger ook van flexibiliteit en gemak. Of het nu gaat om het plannen van een weekendje weg of het beleven van een heerlijk diner, met de Giftcard is alles mogelijk.

Het mooie van een Van der Valk Giftcard is dat er geen vaste bestemming of datum aan verbonden is. De ontvanger heeft de volledige vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer (binnen een periode van 5 jaar) hij of zij van de ervaring wil genieten. Of het nu gaat om een romantisch uitje tijdens de wintermaanden of een zomerse vakantie, de Giftcard past zich moeiteloos aan aan de wensen van de ontvanger.

Dit maakt het een ideaal kerstcadeau, omdat het de ontvanger de mogelijkheid biedt om zelf de perfecte timing en bestemming te kiezen. Met een kerstcadeau als deze is de ontvanger verzekerd van een unieke ervaring op het gewenste moment en op de gewenste locatie.

Geef het kerstcadeau een persoonlijk tintje

Wellicht heeft u nog steeds een beetje het gevoel dat een Van der Valk cadeaukaart als kerstcadeau wat koud over zal komen. Gelukkig is daar een oplossing voor, u kunt namelijk gemakkelijk een super leuk persoonlijk tintje geven aan het cadeau.

Niets is mooier dan het geven van een kerstcadeau dat speciaal is afgestemd op de ontvanger. U kunt een lieve persoonlijke boodschap op de kaart schrijven. Dit kleine gebaar maakt het cadeau nog specialer en laat de ontvanger weten dat u echt aan hem of haar hebt gedacht.

Schrijf een hartverwarmende kerstwens, deel een mooie herinnering die jullie samen hebben gemaakt of geef een persoonlijk advies voor een activiteit die de ontvanger tijdens het verblijf kan ondernemen.

Naast een lieve persoonlijke boodschap kunt u ook iets kleins erbij doen om het cadeau extra speciaal te maken. Denk bijvoorbeeld aan de favoriete chocoladereep van de ontvanger of een klein kerstdecoratie-item dat de ontvanger kan ophangen tijdens de feestdagen.

Op die manier voegt u een extra vleugje attentie toe aan het kerstcadeau en zorgt u voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Het perfecte kerstcadeau wacht om gegeven te worden

In plaats van simpelweg te denken “een cadeaukaart is altijd goed”, geef je met een Van der Valk Giftcard een unieke en betekenisvolle ervaring. Het is een manier om te zeggen: “Ik wil dat je geniet van bijzondere momenten en ik geef je de vrijheid om te kiezen wanneer en met wie je deze momenten wilt delen.”

Nu weet u waarom onze Giftcard meer is dan alleen een cadeaukaart, het opent deuren naar onvergetelijke ervaringen en creëert waardevolle herinneringen die de ontvanger voor altijd zal koesteren. Bestel uw kaart gemakkelijk online en hopelijk mag u mee met de ontvanger!

Bestel de Valk Giftcard hier