Kies uw taal
Man die aan het flexwerken is in hotelrestaurant

Giftcard bestellen Bestel gemakkelijk & snel online uw giftcard

Van der Valk Giftcard bestellen

Wilt u iemand verrassen met een origineel cadeau? Bestel dan de Van der Valk Giftcard! Hiermee geeft u een ontspannen overnachting, een uitgebreid diner of een heerlijk ontbijt cadeau.

Het bestellen van een Van der Valk Giftcard is eenvoudig en snel en u kunt kiezen uit verschillende bedragen. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, ontvangt u de Giftcards per post. Zo kunt u de Giftcard cadeau doen aan uw familie, vrienden of collega's!

Uiteraard kunt u de Van der Valk Giftcard ook kopen aan de receptie bij een van de Van der Valk Hotels & Restaurants bij u in de buurt.

Activatie

Uit veiligheidsoverwegingen wordt de Van der Valk Giftcard geblokkeerd verzonden. Na ontvangst is de Giftcard eenvoudig via deze pagina te activeren. De activeringscode sturen wij nadat de Giftcard ter verzending aangeboden is bij PostNL, naar het door de besteller opgegeven e-mailadres.

E-Giftcard

Heeft u de giftcard snel nodig? Bestel dan de Valk E-Giftcard! Hiermee heeft u de giftcard gelijk in uw inbox en kunt u deze uitprinten of doorsturen naar degene aan wie u de Valk E-Giftcard cadeau wilt doen!

Bestel hier uw Giftcards
Max. 25 kaarten
Tussen de 5 en 250 euro
Mijn gegevens
Aanhef
Man en vrouw tijdens een meeting

Leveringsinformatie

Van der Valk Giftcard bestellingen worden elke dag ter verzending aangeboden aan PostNL. PostNL is verantwoordelijk voor de verzending van de Giftcard, deze wordt in principe binnen 3 werkdagen bezorgd. Voor verzending binnen Europa hanteren zij 3 tot 5 werkdagen en voor verzending buiten Europa 3 tot 8 werkdagen. Houdt u rekening met eventuele nationale feestdagen die de verwerkings- en bezorgtijd mogelijk kunnen verlengen.

Mensen checken in bij de receptie van een hotel

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over de Van der Valk Giftcard, het activatie- of bestelproces? We hebben de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Bekijk de veelgestelde vragen