Kies uw taal
Terras van Van der Valk Hotel Luxembourg Arlon

Onze meest gestelde vragen Vind hier uw antwoord

Veelgestelde vragen

Heeft u vraag over Valk Giftcard en komt u er niet helemaal uit? Bekijk hier het antwoord op onze meest gestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Algemeen

Wat is Valk Giftcard?

De Valk Giftcard is een cadeaukaart met daarop een bedrag die de ontvanger kan besteden bij één van onze Van der Valk Hotels & Restaurants. De Valk Giftcard wordt ook wel cadeaukaart, cadeaucard of cadeaupas genoemd.

Het is een moderne variant van de cadeaubon oftewel de waardebon. Een giftcard heeft het formaat van een creditcard met op de achterkant een magneetstrip en barcode waarop het tegoed/geldwaarde ‘geladen’ kan worden. Het kan ook een E-giftcard zijn, die in een e-mail is verstuurd met daarin ook een barcode waarop het tegoed/geldwaarde ‘geladen’. Een giftcard is veel persoonlijker en leuker dan een envelop met geld erin.

Bij welke hotels kun je de Valk Giftcard besteden?

De Valk Giftcard kunt u vrij besteden bij alle Van der Valk Hotels & Restaurants in binnen- en buitenland. U kunt de Giftcard zowel fysiek als online gebruiken.

Bekijk hier onze hotels

Waaraan kun je de Valk Giftcard besteden?

U kunt de kaart of E-giftcard voor alles gebruiken binnen een Van der Valk Hotel/Restaurant. Voor bijvoorbeeld een heerlijk diner, een luxe overnachting, een ontspannend wellness arrangement of om fietsen te huren bijvoorbeeld.

Bestellen & Activeren

Hoe bestel ik de Valk Giftcard?

U kunt de Valk Giftcard bestellen op deze bestelpagina. Hier kunt u aangeven hoeveel Giftcards u wilt bestellen en wat de waarde van deze kaarten mag zijn.

Wilt u liever de Valk Giftcard zakelijk bestellen om uw collega's of medewerkers te verrassen? Dat kan via deze pagina.

Waar kan ik de Giftcard activeren?

Wanneer u de Giftcard via de post thuis heeft ontvangen, dient deze na ontvangst nog wel geactiveerd te worden. Uit veiligheidsoverwegingen wordt de Van der Valk Giftcard niet geactiveerd verzonden. Activeer hier uw Giftcard.

Wanneer de Valk Giftcard in één van onze hotels is aangeschaft of u heeft een E-giftcard besteld, hoeven deze niet meer te geactiveerd te worden.

Ik heb geen Giftcard ontvangen, wat kan ik doen?

Wanneer u de Valk Giftcard niet heeft ontvangen of in uw inbox heeft ontvangen, kunt u het volgende doen:

1. Controleren bij PostNL of er actuele vertragingen zijn in uw buurt. Bekijk hier actuele vertragingen.

2. Of neem contact met ons op. Dat kan telefonisch of per mail, vermeld hierbij uw ordernummer.

Ik heb geen activatiecode ontvangen, wat kan ik doen?

De activatiecode sturen wij, nadat u de bestelling van een fysieke giftcard heeft geplaatst, naar het door de besteller opgegeven e-mailadres. Wanneer u geen activatiecode heeft ontvangen, willen we u vragen om ook uw spam mailbox te controleren. Mocht u hem alsnog niet ontvangen hebben, kunt u mailen naar: info@valkgiftcard.com of bellen naar +31 (0) 88-024 64 40.

Wanneer de Valk Giftcard in één van onze hotels is aangeschaft of u heeft een E-giftcard besteld, hoeven deze niet meer te geactiveerd te worden.

Tot hoeveel euro kan je de Valk Giftcard bestellen?

De Valk Giftcard kan besteld worden tussen de € 5 tot € 250 per kaart. U kunt maximaal 25 kaarten in één keer bestellen. Wilt u meer kaarten bestellen, dan dient u nogmaals het bestelproces te doorlopen.

Wat is de levertijd van bestellingen?

PostNL is verantwoordelijk voor de verzending van de fysieke Giftcard. Uw Giftcard wordt in principe binnen 3 werkdagen bezorgd. Voor verzending binnen Europa hanteren zij 3 tot 5 werkdagen en voor verzending buiten Europa 3 tot 8 werkdagen.

De E-giftcard ontvangt binnen het uur in uw mailbox.

Saldo

Hoe kan ik zien hoeveel saldo er op mijn Giftcard staat?

Via deze saldochecker kunt u het saldo controleren. Hiervoor heeft u het 19-cijferige kaartnummer en de securitycode, die op de achterkant van de Giftcard staat, nodig. De securitycode vindt u onder de kraslaag. Bij de E-giftcard is de 19-cijferige kaartnummer onder de streepjescode te vinden. De securitycode is in dezelfde e-mail te vinden.

Wanneer u de Giftcard nog niet geactiveerd heeft, kunt u het saldo nog niet zien. Activeer dan eerst uw Giftcard op deze pagina. De E-giftcard hoeft niet te worden geactiveerd.

Moet ik het saldo van de Valk Giftcard in één keer besteden?

Nee, dat is niet nodig. Het voordeel van een Valk Giftcard is dat het bedrag niet in één keer verzilverd hoeft te worden. Het resterende saldo blijft op de kaart staan.

Het saldo op de Valk Giftcard kan niet in contanten worden uitbetaald.