Choisissez votre langue
Van der Valk Giftcard

Blog - Wat is de Van der Valk Giftcard Lees hier alles wat je moet weten over de Valk Giftcard

Wat is de Van der Valk Giftcard?

De Van der Valk Giftcard is een fantastische Giftcard. Het is de ideale verrassing voor zowel mannen als vrouwen, familieleden of collega's die dol zijn op luxueuze accommodaties, heerlijk dineren en ontspanning. Of je de kaart cadeau geeft voor kerst, vader- of moederdag, een jubileum of een verjaardag, de Van der Valk Giftcard is het perfecte geschenk voor elke gelegenheid.

De mogelijkheden van de Van der Valk Giftcard zijn oneindig

De mogelijkheden van de Giftcard zijn werkelijk eindeloos! Met deze veelzijdige Giftcard kunnen ontvangers genieten van een uitgebreid scala aan ervaringen bij diverse Van der Valk Hotels & Restaurants. Of het nu gaat om een ontspannend weekendje weg, een culinair diner, een wellness-ervaring of zelfs een zakelijk verblijf, de Giftcard biedt talloze mogelijkheden om uit te kiezen. Laat uw dierbaren zelf hun perfecte ervaring selecteren en genieten van al het moois dat Van der Valk te bieden heeft.

Genieten van ongeëvenaarde flexibiliteit

De flexibiliteit is een van de vele voordelen. De ontvangers kunnen de kaart moeiteloos inleveren bij een hotel of restaurant naar keuze in zowel Nederland als het buitenland. Het bedrag dat op de kaart staat kan in delen worden besteed, waardoor de ontvanger volledige vrijheid heeft om het cadeau te gebruiken waar en wanneer het maar uitkomt. Ontdek de onbeperkte mogelijkheden met de Van der Valk Giftcard!

Let op: bij online boekingen is het niet mogelijk om het bedrag te verdelen over meerdere Giftcards. Per online betaling kunt u slechts één Giftcard gebruiken. Indien u meerdere Giftcards wilt inzetten, kunt u deze meenemen naar het hotel. Hier kunt u ze gebruiken voor een heerlijke lunch of diner.

Het gemak van online

U kunt de kaart gemakkelijk online bestellen, activeren en ook is het mogelijk om online het saldo te checken. De Giftcard is verkrijgbaar in waardes variërend van 5 en 250 euro, zodat het aan verschillende budgetten en alle gelegenheden kan voldoen. Aan wie wilt u deze prachtige Giftcard cadeau geven? Of het nu voor familie, vrienden of collega's is, u kunt de kaart moeiteloos online bestellen!

Bestel de Valk Giftcard hier